Oferta nunta

Iti oferim aceleasi servicii de inalta clasa, la un pret aniversar. Alegand pachetul 10 Ani Digital Passion, pentru nunta ta, vei primi filmul evenimentului, rezultat in urma filmarii profesionale, realizate de echipa noastra. Filmul iti va fi inmant pe dvd-uri personlizate, numarul de copii variind in functie de optiunile alese de tine pentru pachetul de productie video. Pachetul nostru de baza cuprinde filmarea cu o singura videocamera. Este o varianta pe care o recomandam pentru evenimentele de pana la 150 de persoane.

Recomandarea noastra este ca evenimentele complexe, ce depasesc 150 de persoane, sa fie filmate de minimum doi operatori. Clientii nostri care isi doresc un eveniment cu o scenografie impecabila, aleg filmarea aditionala cu o macara hidraulica. Acest sistem permite filmarea de la o inaltime considerabila, asigurand astfel imaginile panoramice, dar si acele cadre cu o miscare fluida, pe care le veti regasi in filmele artistice.

Filmarea poate fi imbogatita de videoproiectia live. Echipa Digital Passion va monta in restaurantul unde are loc petrecerea videoproiectoare profesionale pe care pe durata intregii serii va rula un clip realizat din fotografii sau filmari de arhiva.

Indiferent de numarul de operatori prezenti la eveniment, echipa noastra va ramane alaturi de voi pana la orele diminetii. Va parasi restaurantul doar dupa o discutie prealabila cu organizatorii, in cadrul careia se asigura ca nu mai sunt alte momente pregatite si ca petrecerea e aproape de final.

De indata ce filmarea se incheie incepe munca de post procesare. In acest moment puteti sa va implicati, daca doriti, in realizarea filmului final, trimitandu-ne muzica preferata. Muzica este foarte importanta pentru ca ea da ritmul montajului. O melodie ritmata cere un montaj alert, cu taieturi dese si distincte ale imaginilor. Piesele lente impun ca durata fiecarui cadru sa fie mai lunga.