Nuntă Digital Passion

Ai spus da! Felicitari!

Dupa da-ul acesta trebuie sa iei o alta decizie importanta: cui acorzi onoarea si responsabilitatea de a imortaliza nunta ta? Daca ai ajuns pe siteul nostru problema e ca si rezolvata. Avem tehnica, experienta si oamenii potriviti pentru tine. Nu degeaba ne recomanda sute de oameni, printre ei si multe vedete.

Viziteaza pagina noastra de facebook pentru ultimele noutati: Digital Passion Videoproduction

NUNTA DARIA SI VICTOR

NUNTA ATMOSFERA LIVE

NUNTA COSMIN & ANDREEA

NUNTA CATALIN & SIYANA

NUNTA ANDREI SI ANTONIA

O nunta planuita pana la cel mai mic detaliu, plina de suprize si emotie. Va dorim sa va bucurati de clipe frumoase, asa, ca-n prima zi, si de lucruri minunate realizate impreuna!

NUNTA ADRIAN SI SANDRA MUTU

Fericit si emotionat, Adrian Mutu a condus-o in fata altarului pe aleasa inimii sale, Sandra. A urmat apoi o petrecere ca-n basme, cu invitati alesi, mancaruri fine si muzica buna. Suntem mandri ca echipa Digital Passion a fost aleasa pentru a realiza cea mai frumoasa amintire a celor doi.

NUNTA IOTI SI ANCA

O nunta ca in povesti ai caror eroi principali sunt doi miri ce au ramas indragostiti ca-n prima zi.

NUNTA PEPE SI RALUCA

Pregatirea evenimentului a inceput cu luni inainte, debutand cu primele discutii purtate cu Pepe si nasii sai, Catalin si Andra Maruta. Atunci am hotarat, de comun acord, care este cea mai buna varianta pentru filmarea evenimentului la care erau asteptate peste 400 de persoane, vedete, persoane publice, rudele si prietenii celor doi. Decizia luata in urma acestor discutii a fost ca filmarea sa fie asigurata folosindu-se patru videocamere full HD, dar si vedetele studioului drona Phantom II si camera Go Pro Hero III, care ne-a asigurat imagini inedite si la botezul Mariei, datorita mobilitatii si versatilitatii sale.

NUNTA OANEI ȘI A LUI BOGDAN

Oana si Bogdan si-au unit destinele in 2014, intr-o zi de Septembrie. Cei doi au ales pentru productia video a nuntii lor pachetul cu 1 cameraman. Vedeti mai jos videoclipul general alcatuit din cele mai frumoase momente ale evenimentului.

NUNTA ELENA ȘI VIOREL

Va prezentam una dintre cele mai frumoase nunti ale anului 2014, organizata intr-un cort special amenajat pe o plaja din Mamaia. La aceasta petrecere, invitatii s-au bucurat de mare, dar si de un superb foc de artificii. Pentru ca vremea si spatiul ne-au permis, am putut surprinde in timpul ceremoniei imagini de la 400 de metri inaltime, folosind drona Phantom II.

PREGĂTIREA MIRESEI - ANCA

Pregatirea miresei este un moment special al nuntii. Digital Passion detine in portofoliu un pachet care include filmarea acestui moment. Anca este una dintre miresele pe care am filmat-o în timpul pregatirilor din ziua nuntii.