Nuntă

Echipa Digital Passion are un mod aparte de a surprinde nunta ta.

     Ai spus da! Felicitari! Dupa da-ul acesta trebuie sa iei o alta decizie importanta: cui acorzi onoarea si responsabilitatea de a imortaliza nunta ta? Daca ai ajuns pe siteul nostru problema e ca si rezolvata. Avem tehnica, experienta si oamenii potriviti pentru tine. Nu degeaba ne recomanda sute de oameni, printre ei si multe vedete.

Viziteaza pagina noastra de facebook pentru ultimele noutati ( www.facebook.com/videodigitalpassion )

 

NUNTA LUI ADRIAN SI A MIHAELEI

linierosie

     Valentine's Day este momentul perfect cand doi indragostiti isi pot face juramintele de iubire. Mihaela si Adrian, doi miri tineri si frumosi, insotiti de nasii Oana si Catalin, de familie si prieteni, au pasit in fata altarului pe 14 februarie. Petrecerea a avut loc in salonul Picolo al Restaurantului Dorna, din Mamaia. Un eveniment de la care nu au lipsit inimioarele, florile de primavara si un candybar aratos dar mai ales delicios.

 

NUNTA LUI PEPE SI A RALUCAI

linierosie

     Pregatirea evenimentului a inceput cu luni inainte, debutand cu primele discutii purtate cu Pepe si nasii sai, Catalin si Andra Maruta. Atunci am hotarat, de comun acord, care este cea mai buna varianta pentru filmarea evenimentului la care erau asteptate peste 400 de persoane, vedete, persoane publice, rudele si prietenii celor doi. Decizia luata in urma acestor discutii a fost ca filmarea sa fie asigurata folosindu-se patru videocamere full HD, dar si vedetele studioului drona Phantom II si camera Go Pro Hero III, care ne-a asigurat imagini inedite si la botezul Mariei, datorita mobilitatii si versatilitatii sale. read more

 

NUNTA OANEI ȘI A LUI BOGDAN

linierosie

     Oana si Bogdan si-au unit destinele in 2014, intr-o zi de Septembrie. Cei doi au ales pentru productia video a nuntii lor pachetul cu 1 cameraman. Vedeti mai jos videoclipul general alcatuit din cele mai frumoase momente ale evenimentului.

 

NUNTA ELENEI ȘI A LUI VIOREL

linierosie

    Va prezentam una dintre cele mai frumoase nunti ale anului 2014, organizata intr-un cort special amenajat pe o plaja din Mamaia. La aceasta petrecere, invitatii s-au bucurat de mare, dar si de un superb foc de artificii. Pentru ca vremea si spatiul ne-au permis, am putut surprinde in timpul ceremoniei imagini de la 400 de metri inaltime, folosind drona Phantom II.

 

PREGĂTIREA MIRESEI - ANCA

linierosie

    Pregatirea miresei este un moment special al nuntii. Digital Passion detine in portofoliu un pachet care include filmarea acestui moment. Anca este una dintre miresele pe care am filmat-o în timpul pregatirilor din ziua nuntii.

Pentru mai multe filme accesati paginile noastre

social facebook box blueYouTube logo full color