Despre noi

 
NOI SUNTEM DIGITAL PASSION

Cu o experienta de peste 20 de ani in productia video corporate şi privata, echipa Digital Passion s-a impus pe piata, mizand pe cateva atribute importante: seriozitate, discretie, dotari de ultimă ora, rigoare, respect fata de client si produsul furnizat.


 

De-a lungul timpului, echipa Digital Passion a asigurat productia video pentru sute de evenimente private si corporate. Printre clientii nostri se regasesc persoane publice din Romania, VIP-uri, ce ne-au ales pentru discretia si profesionalismul cu care raspundem cerintelor venite din partea lor, firme de renume, din tara si de peste hotare. Suntem implicati permanent in productia de televiziune, realizand toata gama de materiale video (pachete grafice, reportaje publicitare, stiri, anchete şi emisiuni), pentru statia locala Prima TV Constanta, dar şi pentru alte posturi de televiziune, carora le oferim asistenta tehnica si suport pentru producerea emisiunilor proprii.

Din dorinta de a oferi productie video la standarde ridicate, pentru orice tip de eveniment, am investit în resursele umane si cele tehnice.

Membrii echipei Digital Passion sunt unii dintre cei mai cautati operatori de imagine si video editori. Alaturi de ei lucreaza regizori de montaj, scenaristi, graficieni, producatori si realizatori de produse media cu studii de specialitate, care au experienta necesara pentru a transpune in realitate ideile dumneavoastra. Pasiunea pentru imagine ne-a determinat sa investim nu numai in echipa, ci si în echipamentele video de ultima generatie.

Editorii nostri lucreaza cu cea mai noua aparatura din domeniul productiei video: statii de montaj ce permit editarea imaginilor de o fidelitate uimitoare. Toate softurile noastre sunt programe dedicate montajului video profesional. Folosim materiale de calitate, de la casetele si cardurile noastre si pana la dvd-urile sau bluray-urile pe care le primesti in final.