Botez Digital Passion

Daca ar fi sa facem un clasament al complexitatii evenimentelor, botezul ar ocupa un loc fruntas. Ca si in cazul nuntii, din filmare nu trebuie sa lipseasca nimic important: grija parintilor, lacrimile bunicilor, expresiile celui mic. Cat, dar mai ales ce se regaseste pe discul final, face diferenta. Proportia perfecta o cunoastem si o adaptam cerintelor tale. Tehnica avansata si experienta ne ajuta sa transpunem imaginile filmate impecabil, intr-unul dintre cele mai valoroase filme ale arhivei tale.

BOTEZ IRIS-ANDREEA

BOTEZ BIANCA-ANTONIA

BOTEZ EVELINE ARINA-ELENA

Eveline Arina-Elena, fetita lui Nadir, a fost botezata la Catedrala Sf.Iosif din Bucuresti. Evenimentul, organizat "ca la carte" a avut loc la Simfonia Ballroom - Pipera. Atmosfera a fost intretinuta de cei mai cunoscuti artisti ai momentului printre care PRESTIGE Orchestra, Mahala Rai Banda, Pepe si Sorinel Copilul de Aur. Toti invitatii au avut parte de o surpriza, Star Selfie - Photobooth a oferit tuturor celor prezenti cele mai cool marturii magnetice. Productia video a fost asigurata cu 3 cameramani, macara video, Osmo & Go Pro Hero 4 (filmari speciale) si totul a fost bineinteles videoproiectat live.

BOTEZ EDUARD STEFAN

Pe Oana si Bogdan Stoicescu i-am cunoscut in urma cu aproximativ 4 ani. Am fost langa ei in ziua in care au pornit pe drumul vietii de familie si le-am creat amintiri frumoase de la acest eveniment special. Intre timp, au devenit parinti si, ce poate fi mai minunat pentru doi oameni care se iubesc atat de mult. Pe 26 Decembrie 2017, in cea de a doua zi de Craciun, le-am fost din nou alaturi, de aceasta data la Botezul micutului lor, Eduard Stefan. Speram ca peste ani sa traiasca emotii frumoase atunci cand va viziona filmul primei sale Sfinte Taine.

BOTEZUL LUI IANIS DUMITRU GALANI

Un eveniment pe cat de asteptat, pe atat de solicitant! Aceasta a fost petrecerea de botez organizata pentru fiul lui Ionut si al Georgianei Galani. E lesne de inteles emotia parintilor, pentru oricine cunoaste grelele incercari prin care a trecut familia Galani, inainte de a ajunge sa il stranga in brate pe Ianis. Nu am vrut sa ratam niciun moment, gest sau zambet strengar si din acest motiv ne-am dedicat intru totul filmarii slujbei religioase si a petrecerii organizate intr-un luxos restaurant de la malul marii. Am folosit pentru filmarea Full Hd doua camere profesionale Sony NX5. Aici urmariti rezumatul unei petreceri la care au participat Formatia Pindu, Marian Cozma Band, Carmen Serban, Taraful Domnesc, Ansamblul Asteria, Mircea Cazan si Mirela Pana.

BOTEZUL LUI ROBERT ORLANDO

Mickey Mouse si gasca lui au venit special la botezul lui Robert-Orlando! Alaturi de ei au sosit dansatori mici si mari, decoratori experimentati, zane si ursitoare. N-am scapat niciun detaliu, filmand de sus (cu noua achizitie, Drona Phantom II) si de jos (doua camere NX5), toate momentele importante, toate emotiile traite si mai ales, zambetele timide ale lui Robert-Orlando si ale surioarei lui, Stefania.

BOTEZUL LUI ALEK NICOLAS

Un botez care s-a bucurat de participarea unui nas de exceptie, Catalin Botezatu. Prin urmare, trusoul lui Nikolas a fost unul nemaiintalnit, in el regasindu-se hainute de la case de moda renumite. Filmarea evenimentului a fost asigurata de echipa Digital Passion care a folosit pentru acest eveniment camerele NX5, Go Pro Hero 3 si drona Phantom II.