BOTEZ

Al doilea eveniment marcant din viata noastra, dupa nastere.

     Daca ar fi sa facem un clasament al complexitatii evenimentelor, botezul ar ocupa un loc fruntas. Ca si in cazul nuntii, din filmare nu trebuie sa lipseasca nimic important: grija parintilor, lacrimile bunicilor, expresiile celui mic. Cat, dar mai ales ce se regaseste pe discul final, face diferenta. Proportia perfecta o cunoastem si o adaptam cerintelor tale. Tehnica avansata si experienta ne ajuta sa transpunem imaginile filmate impecabil, intr-unul dintre cele mai valoroase filme ale arhivei tale.

 

BOTEZUL LUI IANIS DUMITRU GALANI

linierosie

     Un eveniment pe cat de asteptat, pe atat de solicitant! Aceasta a fost petrecerea de botez organizata pentru fiul lui Ionut si al Georgianei Galani. E lesne de inteles emotia parintilor, pentru oricine cunoaste grelele incercari prin care a trecut familia Galani, inainte de a ajunge sa il stranga in brate pe Ianis. Nu am vrut sa ratam niciun moment, gest sau zambet strengar si din acest motiv ne-am dedicat intru totul filmarii slujbei religioase si a petrecerii organizate intr-un luxos restaurant de la malul marii. Am folosit pentru filmarea Full Hd doua camere profesionale Sony NX5. Aici urmariti rezumatul unei petreceri la care au participat Formatia Pindu, Marian Cozma Band, Carmen Serban, Taraful Domnesc, Ansamblul Asteria, Mircea Cazan si Mirela Pana.

 

BOTEZUL LUI ROBERT ORLANDO

linierosie

     Mickey Mouse si gasca lui au venit special la botezul lui Robert-Orlando! Alaturi de ei au sosit dansatori mici si mari, decoratori experimentati, zane si ursitoare. N-am scapat niciun detaliu, filmand de sus (cu noua achizitie, Drona Phantom II) si de jos (doua camere NX5), toate momentele importante, toate emotiile traite si mai ales, zambetele timide ale lui Robert-Orlando si ale surioarei lui, Stefania.

 

 

BOTEZUL LUI ALEK NICOLAS

linierosie

     Un botez care s-a bucurat de participarea unui nas de exceptie, Catalin Botezatu. Prin urmare, trusoul lui Nikolas a fost unul nemaiintalnit, in el regasindu-se hainute de la case de moda renumite. Filmarea evenimentului a fost asigurata de echipa Digital Passion care a folosit pentru acest eveniment camerele NX5, Go Pro Hero 3 si drona Phantom II.

Pentru mai multe filme accesati paginile noastre

social facebook box blueYouTube logo full color