Alte evenimente

Orice moment fericit din viata ta merita imortalizat pentru totdeauna!

E adevarat ca nunta si botezul sunt doua dintre cele mai importante evenimente organizate de romani. Dar nu sunt singurele! Echipa noastra asigura productia pentru logodne, cununii civile, petreceri pentru copii, aniversari sau majorate, serbari scolare si banchete. Orice moment important din viata ta poate fi imortalizat de operatorii nostri si apoi transformat intr-un film, pe care il vei pastra amintire pentru totdeauna. Mai jos puteti urmari cateva dintre filmarile si montajele realizate de echipa noastra pentru astfel de evenimente:

BANCHET DE ABSOLVIRE

Orice final de capitol pastreaza in condeiul sau emotii dar si suspansul urmatoarelor inceputuri. Am fost alaturi de absolventii clasei a VIII-a ai Liceului Teoretic Ovidius si am transpus in imagini ce poarta amintirea si nostalgia unui moment important din viata lor – banchetul de final de ciclu gimnazial.

MAJORAT

Alaturi de parinti, fratele mai mic, rude si prieteni, petrecerea lui Robert a tinut pana in zori. Evenimentul a avut loc la Restaurantul Dorna din Mamaia.

ANIVERSARE AXINTE - 50 DE ANI (Vacanta Mare)

Sute de invitati i-au fost alaturi lui Florin Petrescu (Axinte - Vacanta Mare) la aniversarea celor 50 de ani. Intr-o locatie cu totul speciala si mai ales cu un bucatar sef pe masura, artisti, vedete, persoane publice, prieteni si cei dragi lui Axinte au petrecut pana in zori. Atmosfera a fost intretinuta de artisti si formatii de muzica consacrate. Cabina foto Star Selfie - Photobooth a oferit tuturor invitatilor cele mai frumoase marturii foto magnetice.

ANIVERSARE SARA 7 ANI

An de an raspundem Prezent! atunci cand suntem chemati sa filmam petrecerea aniversara a Sarei. Filmarea, dar mai ales editarea materialului, au tinut cont de fiecare data de preferintele si interesele sarbatoritei, dar si de tematica aleasa de parinti pentru petrecere. Asa se face ca, rand pe rand, Sara a fost protagonista in propriile variante ale filmelor Alice in tara minunilor, Piratii din Caraibe sau Monsters High!

ANIVERSARE ERIC 1 AN

Secil si Ioana ne-au ales sa lucram impreuna inca din momentul in care au spus DA! Si in cazul lor, Digital Passion a devenit echipa de baza pentru toate filmarile familiei. Desi e greu sa alegi un singur film dintr-o arhiva personala atat de generoasa, cum este cea a familiei Munteanu-Cantaragiu, totusi ne vom opri la cel care a adus extrem de multe zambete pe fetele celor doi.

MAJORAT ELIZA

Petrecerea de majorat este momentul cel mai bun ca tu sa stralucesti, sa fii un star! In cadrul sedintelor video pe care le realizam intr-un mod aparte, exclusiv pentru petrecerile de majorat, reusim sa facem tocmai asta: sa te transformam intr-un VIP! Te invitam sa urmaresti o demonstratie in filmul rezultat dupa ce echipa Digital Passion a participat la majoratul Elizei.

MAJORAT LORENA

Lorena Popa este unul dintre videobloggerii renumiti ai Constantei. Filmuletele realizate de ea sunt urmarite de mii de ori, accesate zilnic de fani din toata tara. Ce propunere sa ii faci pentru filmarea majoratului, fetei care produce continut video urmarit pe repeat de mii de fani? Dezbaterile de la studio si discutiile cu Lorena au avut ca rezultat filmul pe care il puteti urmari mai jos, productie care i-a placut atat de mult Lorenei incat a transformat-o intr-un episod din vlogul ei.

ULTIMA ORA DE DIRIGENȚIE

Cat esti elev auzi de nenumarate ori strigarea catalogului. E unul dintre lucrurile carora le vei duce lipsa atunci cand termini scoala. Peste ani te vei gandi cu nostalgie la colegii tai, la cel care ti-a fost diriginte si la sfaturile sale. Sunt toate amintiri pe care nu ai de ce sa le pierzi! Vom surprinde pentru tine nostalgia ultimelor cursuri, participand la Ultima ora de dirigentie.

PETRECEREA DE BANCHET

Iti oferim tot suportul tehnic si experienta noastra, pentru a filma si conserva pentru totdeauna prima si ultima petrecere cu adevarat grandioasa pe care o traiesti alaturi de colegii si profesorii tai. Filmarea evenimentului iti garanteaza ca vei putea retrai acele momente ori de cate ori vei viziona filmul oferit de echipa noastra.

SERBARE DE CRĂCIUN

Spatiul restrans si multitudinea de "actori" sunt principalele provocari pe care le intampina oricine doreste sa filmeze o serbare scolara. Trucurile ca totul sa mearga ca pe roate nu sunt un secret, vi le-am putea enumera aici. Credem insa ca experienta se castiga, nu se invata, asa ca in locul unei liste teoretice, raspundem cu o demonstratie practica. Mai jos, urmariti una dintre serbarile de Craciun, organizata pentru elevii Cambridge School of Constanta.